![]() |
|
|||||||
| İtiraf Seni gibi beni, neler yaptın daha önce bizimle de paylaş.. |
|
|
| Etiketler: itiraf, realist itiraf |
![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 | |||||||||
![]()
Seviye: 83 [
![]() ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 3101 / 3101
|
Hayatımız Boyunca 1 Kere Olsun GüveniLir İnsanLa Karşılaşmak İsteriz Cevremizdeki Onca İnsana BiLe Güven Kalmadı. Birinin Maskesi Düştümü.Herşeye Ragmen Şans Verir[dim]dik. Ama MaskeLer Artık Düşmeye BaşLadı. 1 DegiL 2 DegiL SayıLamayacak Kadar B[en]izde Şans Vermeye YöneLik Ne Düşünce KaLdı Ne De Birine İnanma Gücü. Artık Gördügüm İnsanLar Bana Perşembe Pazarı Gibi Gözükmeye BaşLadı. Ne Alan El Verenden Üstündü.Ne De Veren El Alan Elden Üstündü. 5 Kuruşa Gurur Bile Satılır Oldu. Almayan Pişman. Satan Ayrı Bir Canavardı Görünüşte Güven Bana DerLerdi. 1 Gün DoLdumu İnsanı SiLer AtarLardı. İnsanLık KaLmamış ki Kendimizi Göstermeye Calışalım. En iyi Free TakıLmak. Hayatın Lezzetini 1 an oLsa BiLe BöyLe AnLarız. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#2 | |||||||||
![]()
Seviye: 81 [
![]() ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 3003 / 3003
|
on numara ıtıraf sozler cok anlamlı
|
|
|
|
|
#4 | |||||||||
![]()
Seviye: 39 [
![]() ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 1250 / 1250
|
çoq anlamlı sahiden saol cansu :D
|
|
|
|
|
#5 | |||||||||
![]()
Seviye: 63 [
![]() ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 2344 / 2344
|
CoK anLamLı qercektn
![]()
|
|
|
|
#7 | |||||||||
![]()
Seviye: 7 [
![]() ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 173
|
qüzeL yazmi$sn cnm hakLıSn..
tskLerr
|
|
|
|
|
#9 | |||||||||
![]()
Seviye: 6 [
![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 142
|
Güzel bir itiraf olmus =/
Gölgee güneşe varmaz genc bu böyledir . Öyle gülene varmaz yürek yalan söyle bi Hergün tekrarlanır aynı yalanların söylevi Sonra kalırsın yalnız dersin böyle iyi Kimsenin yanına kalmaz sanma günahı. Dünya dolu vefasız… İsyan etme sus duymasınlar sesini bölme rüyanı. ![]() Kimse gökyüzü kadar MAVİ değil . |
|||||||||
|
|
|
|
|
#10 | |||||||||
![]()
Seviye: 71 [
![]() ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 2643 / 2643
|
Çok Mantıklı we Doğru ŞeyLer..
Çok Hoş 0LmusS.. eLine koLuna sağLık CanSu*
eTi Cin ~ MeLisaa ♥ eTi PuFF ~ aLara ♥ eTi hoŞßeŞ ~ azRa ♥ eTi CiCißeße ~ MeLeek ♥ `eTi KarDeŞLiği ~ ![]() ![]() azя[â]Łaяa ~ Яuħ 2`žiм ~ ![]() ![]() ♥ iяém'мм ♥ Sanéм'мм ♥ мéŁék'мм ♥ DéFné'мм ♥ ßüşяa'мм ♥ Seħéя'мм ♥ ![]() İnsanLara Güvenmeye Devam Et YaLnız Kime İkinci DeFa Güveneceğine Dikkat Et.. |
|||||||||
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|