![]() |
|
|||||||
| Korkunç Resimler Korku Dolu Resimleri Bulabilirsiniz... |
|
|
| Etiketler: dudan, kopard, sevgilisinin |
![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 | |||||||||
![]()
Seviye: 27 [
![]() ![]() ]Aktiflik: 134 / 672
|
ABD’nin Seattle kentinde bir kadın öpüşürken eski sevgilisinin alt dudağını ısırıp kopardı. Dudağın dikilmesi mümkün olmazken tutuklanan kadın ikinci dereceden aile içi şiddetle suçlandı.Laura Roberta Cutler (44) adlı kadının yatakta Thomas J. Brummel’ın (49) alt dudağını defalarca öpüştükten sonra herhangi bir kışkırtma olmadan kopardığı bildirildi. Polisler Brummel’i evin ön verandasında buldu. Dudağı kopmuş olan adamın yüzü ve boynu kan içindeydi.Brummel ve Cutler’ın bir süre önce uyuşturucu tedavisi görduğu belirtildi. Tutuklanan Cutler’ın başına 75 bin dolar kefalet kondu. |
|||||||||
|
|
|
| Sponsored Reklam |
|
|
#2 | |||||||||
![]()
Seviye: 43 [
![]() ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 638 / 1064
|
Az biLE yapmş :D
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ßélki Sandığın Kadar Ukala ßélkidé Tahmin Êdémiyécéğin Kadar Mütévaziyim..ßiraz Saklıyım ßazén Yasaklıyım..Kimséyi Örnék Almam.. Kimséyé Örnék Olmam..Arkama ßakmam..' Asla ' Démém ..' Kéşké'léri Sévmém!! Eléştiri Dinlérim Nasihat Dinlémém!! Kimsé ßana Masal Anlatmasın Çøcukkéndé Sévmézdim Zatén.. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#3 | |||||||||
![]()
Seviye: 57 [
![]() ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 2109 / 2109
|