|
|
#1 | |||||||||
![]()
Seviye: 81 [
![]() ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 3003 / 3003
|
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2 | |||||||||
![]()
Seviye: 35 [
![]() ![]() ]Aktiflik: 512 / 853
|
ne alaka maydanoz bu ne biçm lacivert ben annemi çok özledim yaşasın Cumhuriyettt :
![]() sign_closed:
Tenine dokunan ellerden bir koleksiyon yapmışsın aferin! O yataktan bu yatağa yatıp takılıp sızmışsın bu zihniyetle aşkı yorgan altlarında aramışsın aferin!Akrep ateş çemberinde harekiri yaptı sahiden pozitif olana dek negatifim kuzen Erkek alana dek istediğini sanarsın ki Romeo ne diller döker de teslim olur kapana Juliet Kadınlar hassas ve hisli dilekleri içlerinde gizli hatırla işi bitince kaç Romeo gaddarca gitti?Kadın olmak zor bu kadar acımasızlık sürerken Hemcinslerim abazanlıktan oduncasına yanarken Taksim fuhuş yuvası partiler karı kız kazanı derken. Koleksiyona yeni bir bebek ekle sabah güneşi doğarken!...![]() Romeo ! Koleksiyona yeni bir bebek ekle sabah güneşi doğarken!...:wink2: Juliet Kadın olmak zor bu kadar acımasızlık sürerken :wink2: * Bakamıyorum sana..Bakmaya koRkuyorum.. Hem boynuna SarıLmak Hem boqazLamak istiyoRm..Bir tokat atmak istiyorum Suratına.. Bu seferde eLimi kaldırsam tutmandan Korkuyorum.. Kirleteceqini biLiyorum.. Unutamıyorum..Kördüqüm qibi DoLanıyosun akLıma .. Unutmaya çaLıştıkca dahada kazınıyorSun derinLere biyerLere.. Susuyorum ve sadece bekLiyorum.. Benim öLümümde bizim Ölümümüz qibi oLmasın isTiyorum.. * [Not..Yazı bana aiT..çaLıntı yapma BoqazLarım :D Alt çiziLiLei tek başına oKu bide ; ) ] Erkeklerin elinin kiri kadının boğaza geçirin ipiVar mı böyle adalet kesin ikisinin de boynunu Tez helak edin iblisin hile dolu bu oyununu Uyandırın dünden kalma uyuya kalmış yorgunu� ![]() Bu oyunda sonunda bitti Kız onu çok sevdi ama Oğlan kızı sevmeyi istemedi BunLarın hepsi aşk içinde oLabLr mi ? Korkmasam sevmekTen.. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#4 | |||||||||
![]()
Seviye: 81 [
![]() ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 3003 / 3003
|
ıqrenc harbıden:D
|
|
|
|
|
#5 | |||||||||
![]()
Seviye: 3 [
![]() ]Aktiflik: 0 / 52
|
Coqq hoş iyy böö qshmushh ' tq
|
|
|
|
#7 | |||||||||
![]()
Seviye: 7 [
![]() ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 152
|
yha afedersiniz ama m'dem alt ]st olduuuu ama paylastiin teskr
Konu emo-kiz-37 tarafından (24-08-2009 Saat 06:28 PM ) değiştirilmiştir.. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#8 | |||||||||
![]()
Seviye: 7 [
![]() ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 152
|
ve lezbienliqle alakası yoq bence bunların böle olmsınn ve ayrıca ricam böle şeyler göndermeyin.
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#9 | |||||||||
![]()
Seviye: 5 [
![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 118
|